Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، آرش بوچانی درخصوص افتتاح سرای نوآوری واحد کرمانشاه گفت: مجوز سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با عنوان سرای نوآوری صنایع تبدیلی، اسانس، عصاره و گیاهان دارویی صادر شد.

وی اضافه کرد: با توجه به آمایش سرزمینی و ظرفیت بالای کشاورزی در استان کرمانشاه زمینه فعالیت سرای نوآوری را در زمینه کشاورزی مهیا کردیم و این مسئله با وجود توانایی بالای اعضای هیئت علمی در رشته کشاورزی و سایر رشته‌ها از جمله شیمی، مهندسی شیمی، مکانیک، الکترونیک، مدیریت و حسابداری زمینه رشد هرچه بیشتر در استان کرمانشاه فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تأکید کرد: ایجاد سرای نوآوری علاوه بر توانمندی‌های علمی نیازمند امکانات مختلفی است که بهره‌مندی از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های موجود در این دانشگاه و تجهیزات خوبی که در آنها وجود دارد پشتوانه بسیار خوبی برای این مهم محسوب می‌شود.

بوچانی درباره رسالت سرای نوآوری و اهمیت راه‌اندازی آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مطرح کرد: سرای نوآوری مجموعه‌ای از هسته‌های فناور، واحدهای فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و شتاب‌دهنده‌هاست که با توجه به رسالت آن، فعالیت علمی، تولیدی و اقتصادی انجام می‌شود و برای آنکه یک محصول به بازار عرضه شود مراحل متنوعی وجود دارد که سرای نوآوری از تشکیل ایده اولیه تا تولید نمونه آزمایشگاهی و پس از آن تولید صنعتی تا در نهایت بازاریابی را پشتیبانی می‌کند.

وی، وجود سرای نوآوری در دانشگاه‌ها را مهم ارزیابی کرد و افزود: وجود سرای نوآوری در دانشگاه فرصت بسیار خوبی برای فعالیت‌های علمی- اقتصادی همکاران توانمند ما  محسوب می‌شود،  به‌خصوص با صدور بخشنامه طرح «الف» و «ب» سازمان مرکزی،  سرای نوآوری فرصت بسیار مناسبی برای اعضای هیئت علمی است تا در رده استادان «الف» قرار گیرند، با این تذکر که آنها می‌توانند با دیگر بخش‌های خصوصی خارج دانشگاه نیز وارد شراکت شده و شرکت خود را در سرای نوآوری با همکاری بخش خصوصی راه‌اندازی کنند.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1096830 برچسب‌ها سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها