Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه محصول ضدکرونایی «نانوذرات نقره بر پایه آب» در انتظار تأیید سازمان غذا و دارو است از راه‌اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی مرکزی در راستای تحقق جهش تولید با چهار فضای آزمایشگاهی خبر داد.

چنگیز کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در هجدهمین شماره معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به تشریح ظرفیت‌ها و کاربردهای آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برای کمک به دانشجویان، محققان، پژوهشگران و صنعتگران کشور پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

آزمایشگاه مقاومت مصالح در ساخت‌وسازهای استاندارد چه نقشی دارد؟

خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی در 12 زمینه علمی ارائه می‌شود

آزمایشگاه «همکاراستاندارد» تولیدات لبنی در مرحله پایانی اخذ مجوز

رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه از توانمندی‌های این واحد دانشگاهی در زمینه امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی خبر داد و دستگاه‌ها و امکانات هایتک آزمایشگاه مرکزی واحد کرمانشاه در این استان را کم‌نظیر و مرجع تمام دانشگاه‌های کرمانشاه برشمرد.
 

چنگیز کرمی گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه 40 باب آزمایشگاه آموزشی، 20 کارگاه آموزشی و 10 باب آزمایشگاه و کارگاه تحقیقاتی موجود است. این آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی و تحقیقاتی برای گستره وسیعی از گروه‌های مختلف در رشته‌ها و گرایش‌های متنوع سرویس‌دهی دارند و ازجمله آنها می‌توان گروه‌های شیمی، فیزیک، مهندسی شیمی، عمران و تمام گرایش‌های کشاورزی را نام برد.

وی توضیح داد: با توجه به اینکه  مقام معظم رهبری سال جدید را سال جهش تولید نام‌گذاری کرده‌اند، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در این راستا اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاهی با عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی مرکزی کرده که شامل چهار فضای آزمایشگاهی با دستگاه‌های مختلف از جمله GC, hplc, فلورسانس،uv/vis و پروپ الترا سونیک، دستگاه تست کاتالیست، اسپاترینگ، کوره و چند دستگاه دیگر است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ادامه داد: تجهیزاتی مانند اسپاترینگ، کوره و پروب آلتراسونیک برای ساخت نمونه‌های نانو و بقیه تجهیزات ذکرشده به‌منظور شناسایی ترکیبات مختلف کاربرد دارند با این تذکر که در راستای جهش تولید شناسایی ترکیبات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

به گفته کرمی با توجه به بهره‌وری از وسایل ذکرشده و وجود استادان مجرب در زمینه‌های علمی مختلف، این واحد دانشگاهی تاکنون چند کارگاه آموزشی داشته و برای آموزش کارکنان آزمایشگاهی و کارگاهی نیز در دوره‌های مختلف که در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شده  اقدام کرده است.


رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد کرمانشاه یکی از اهداف معاونت پژوهشی دانشگاه را آزمایشگاه همکار استاندار معرفی کرد که لازمه آن بهره‌وری از یک آزمایشگاه مرکزی مجهز  است. واحد کرمانشاه این امر خطیر را انجام داده و در خبرهای آتی به‌طور مفصل در مورد آزمایشگاه مرکزی اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

وی درباره فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در زمینه سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد «ساها» ادامه داد: «در زمینه ساها فعالیت گسترده‌ای داشته‌ایم و با توجه به اینکه واحد کرمانشاه متولی راه‌اندازی این سامانه در کل کشور بوده است؛ بنابراین تجهیزاتی که به‌عنوان تجهیزات اصلی برای تولید و یا شناسایی ترکیبات در سامانه ثبت شده این امکان را می‌دهد تا محققان به‌راحتی از وجود این تجهیزات اطلاع داشته و از آن استفاده کنند.

کرمی از مهم‌ترین تولیدات و اختراعات به ثبت رسیده و فعالیت‌های ضدکرونایی در سیستم آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، پرینتر سه‌بعدی و میلگرد کامپوزیت را نام برد و به آنا گفت: در زمان شیوع کرونا نیز دو محصول توسط آزمایشگاه واحد کرمانشاه تولید شد که یکی اتانول 70 درصد برای ضد عفونی دست و سطوح که اکنون نیز در حال تولید است و محصول دیگر «نانوذرات نقره بر پایه آب» بوده که در مرحله دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد کرمانشاه دارای مدرک دکتری نانوشیمی به‌عنوان رشته بین‌رشته‌ای بوده که در زمینه ساخت و شناسایی ترکیبات در اندازه‌های نانو کاربرد دارد. بیش از 50 مقاله ISI و سه کتاب علمی حاصل تلاش‌های علمی کرمی است.

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه آزمایشگاه های دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد علیه کرونا آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه آزمایشگاهی و کارگاهی شناسایی ترکیبات راه اندازی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری

خبرگزاری آنا:  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی امام‌جمعه، مهندس خسروانی فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا انوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز در مراسم گرامیداشت روز معلم و پاسداشت مقام استاد و سالروز شهادت استاد علامه شهید مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، تصویب رشته‌های جدید ازجمله رشته دکتری تخصصی شیمی آلی، رشته مراقبت‌های زیبایی پوست و مو در این واحد دانشگاهی را از اقدامات مؤثر در چند ماهه اخیر برشمرد و اظهار کرد:‌ امیدوارم رشته‌های جدید دیگری نیز در آینده نزدیک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به رشته‌های واحد نی‌ریز افزوده شود.

وی با ارائه گزارشی از روند رو به رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز افزود: به لطف تلاش‌ همکاران و استادان در این واحد دانشگاهی و مجتمع آموزشی سما، شاهد رشد و پیشرفت مجموعه در ابعاد و زمینه‌های مختلف هستیم.

به گزارش آنا، اهدای یادمان و تندیس هفته گرامیداشت مقام معلم به استادان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما ازجمله برنامه‌های این مراسم بود و در این مراسم از ابراهیم سرمدیان به‌عنوان مدیر برتر مجتمع‌های آموزشی سما در کل استان فارس، جواد عدالت‌جو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز آباده طشک به‌عنوان فرد تأثیرگذار در راه‌اندازی و شکل‌گیری مدارس سما در شهرستان نی‌ریز و از محمد شبستری به‌عنوان کارمند برتر مجتمع آموزشی سما با اهدای تقدیرنامه، تندیس و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی